Az Atomic termékek előnyei

Miért érdemes az Atomic termékeket választania?

Díjnyertes szoftver

 2001 óta több jelentős díjat nyert az AtomPark. Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan magasra értékelnek bennünket, többek között "Editors Choice", "5 Stars" és "Recommended Download". AtomPark Software egy Microsoft certified partner, és büsze tagja az ISDEF-nek (Independent Software Developers Forum: Független Szoftverfejlesztők Fóruma)

Remek támogatás

A négy műszaki emberünk angol nyelven gyors segítséget tud nyújtani a kérdéseihez. A technikai támogatás csapatunk munkanapokon 16 órán keresztül állnak rendelkezésére (angol nyelven) de.7:00 - du. 11:00 óráig UTC időzóna szerint (de. 8:00 - du. 12:00 közép-európai időzóna szerint). Ha a megadott angol nyelvű kommunikációs csatornák közül választ, gyorsan megkapja rá a feleletet (élő chat, e-mail, telefon). Ha a magyar nyelvűt választja (e-mail, telefon), akkor is megpróbálunk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére, de néhány esetben a fejlesztőkhöz kell fordulnunk, hogy a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

Személyes adatok védelme

Az Ön személyes adatait biztonságosan őrizzük, és nem osztjuk meg senkivel.

Már ezrek bíztak bennünk...

Több ezer vállalkozó, e-mail marketinges és magánszemélyek is, akik e-mailt használnak az ügyfeleikkel való kapcsolattartásban, használják az Atomic termékeket. Szeretnénk Önnek is segíteni az e-mail marketinges feladataiban!