Email Verifier software - e-mail cím ellenőrzése. Kattintson ide több képernyőfelvétel megtekintéséhez

Az Atomic Mail Verifier (AMV) egy különleges program, amelyik az e-mail címek érvényességét ellenőrzi le.

Ellentétben más e-mail ellenőrző programokkal, a mi ellenőrzőnk három szintű ellenőrzést hajt végre, hogy biztosan ne vesszen el egyetlen egy érvényes cím sem.

Miután betöltötte a levelezőlistát vagy beillesztette az ellenőrizni kívánt e-mail címeket az ellenőrzéshez, az AMV elkezdi az egyes e-mailek ellenőrzését. A címek ellenőzrése több szálon fut, hogy felgyorsítsa a folyamatot. Az ellenőrzés három szintje a következő:

  1. E-mail cím szintaxis ellenőrzése. Az AMV megjelöli az érvénytelen címeket, mint pl. bill#yahoo.com, kate!@$aol,com stb.
  2. Az e-mail címek doménjének elérhetősége. Az AMV leellenőrzi a domének elérhetőségét, hogy létezik-e egyáltalán. Pl. bill@yahoo.com, kate@hotmail.com létező domének, így ezeket érvényesnek tekinti. A nem létező doméneket pedig érvénytelennek.
  3. Az e-mail címek létezése a levelező szerverükön. Az AMV megpróbál felépíteni egy SMTP kapcsolatot a levelező szerverrel, és teszteli a címeket.

Az e-mail címek ellenőrzésénél elvégezheti az összes lépést, vagy csak a kijelölteket.

Például ha egy igen terjedelmes levelezőlistája van több százezer címmel, akkor célszerű csak az első két lépést végrehajtani, mivel az e-mail címek leellenőrzése a levelező szerveren hosszabb időt vesz igénybe. Ez az ellenőrzés a "rossz" címek körülbelül egyharmadát tudja kiszűrni általában.

Ha a levelezőlistája néhány ezer e-mail címből áll, akkor célszerű mind a három lépést végrehajtani. Ez garantálja, hogy a legtöbb nem létező e-mail címet eltávolítsuk a listából.

Az Atomic Email Verifier teljesen integrálható a többi Atomic e-marketing eszközzel. Ha az e-mail címek gyűjtését a mi programjaink egyikével (pl. Atomic Email Hunter) végzi, az összegyűjtött e-maileket átküldheti az AMV-be, hogy Existence, majd használhatja a hírlevélküldő szoftverünket, az Atomic Mail Sender a tömeges e-mailek küldéséhez. Opcionálisan az Atomic Subscription Manager automatikusan kezelni tudja a levelezőlistát, és nyomon követi a címzettek utasításait.