Click here to view other Newsgroup Explorer's screenshotsAz Atomic Newsgroup Explorer (ANE) egy gyors és hatékony program, amivel e-mail címeket és felhasználóneveket gyűjthet hírcsoportokból.

Az Atomic Newsgroup Explorer használata egyszerű, mint az egyszeregy:

  1. adjon meg egy NNTP szervert, vagy válasszon egyet a megadott listából;
  2. jelölje meg az Ön számára érdekes csoportokat;
  3. nyomja meg a "Start" gombot a gyűjtés indításához. Az első adat néhány másodperc múlva meg fog jelenni.

Az Atomic Newsgroup Explorer egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy együtt tud dolgozni a privát hírcsoportokkal, amelyek jelszóval vannak védve, illetve azokkal a szerverekkel, amelyek nem mutatják meg az összes csoportot. Beléphet az ismert usenet csoportba manuálisan, és elvégezheti úgy is a feladatot.

Az eredményt el lehet menteni egy .txt vagy egy .csv fájlba, a Windows vágólapra vagy MS Word, illetve MS Excel alkalmazásokba.

Az Atomic Newsgroup Extractorhoz nem szükséges semmilyen más szoftver vagy különálló könyvtár.

Az Atomic Newsgroup Extractor nagyon kis erőforrást igényel, és a háttérben csendesen tud dolgozni Windows környezetben (95, 98, ME, NT, 2000, XP és Vista) internetkapcsolattal és nyitott NNTP porttal.

 

Lehetnek olyan fájlok, amelyek "halott" vagy érvénytelen e-mail címeket tartalmaznak, ezért azt ajánljuk, hogy ellenőrizze le az összegyűjtött e-maileket. Üzenet szétküldéséhez használhatja az Atomic Mail Sender szoftvert, vagy akár a komplex e-mail marketing megoldást nyújtó Atomic Email Studio-t.

 

Takarítson meg 30%-ot a 6 e-mail gyűjtő szoftvert tartalmazó csomaggal

Ha nagy számú új e-mail címet akar gyűjteni, ráadásul 30% kedvezménnyel, tekintse meg a Kedvezmények és csomagok részt, és vásárolja meg az E-mail gyűijtő csomagot,

  1. Atomic Newsgroup Explorer;
  2. CD Email Extractor e-maileket gyűjt a CD-kről és DVD-kről;
  3. Email Hunter e-mail gyűjtő az internetről;
  4. Email Logger megtalálja és összegyűjti a számítógépen található e-mail címeket (nem is gondolná, milyen sok van rajta!);
  5. Whois Explorer összegyűjti az internet domén tulajdonosainak adatait a WHOIS adatbázisból;
  6. Web Spider - ez egy web böngésző bedolgozó, amelyik a háttérben a meglátogatott (akár jelszóval védett) honlapokról automatikusan összegyűjti a rajta található kapcsolati információkat.