Az Atomic Mail Tracker jellemzői

Szeretné tudni, hogy ki olvassa a hírleveleit?
Az Atomic Mail Tracker egy online szolgáltatás (egyelőre csak angol nyelven), amelynek segítségével figyelemmel tudja kísérni az e-mail kampányának a hatékonyságát. A szolgáltatás előfizetőjeként mindig tudni fogja, hogy a hírlevelére feliratkozottak közül valójában ki olvassa el, illetve ki kattint rá valamelyik linkre a levélben belül.

A fontosabb figyelemmel kísért jellemzők:

 • A feliratkozottak összes száma és a hírlevelet olvasók számának aránya
  Megtekintheti, hogy a hírlevélre feliratkozottak hány százaléka olvassa ténylegesen a hírlevelet, megláthatja, milyen gyakran kattintanak rá linkekre, és mely linkekre kattintanak a leggyakrabban. A százalékot automatikusan számolja a program, és egy könnyen érthető grafikonban jeleníti meg.
 • A feliratkozottak országa
  Megtekintheti, hoyg a feliratkozottak közül mekkora arányt képviselnek a hazai és a külföldi olvasók. A program mindig a legfrissebb GEO IP adatbázist használja a feliratkozottak országának ellenőrzéséhez. Az eredményt torta diagramban jeleníti meg.
 • A hírlevél olvasásának ideje
  A vezérlőpulton láthatja a részletes statisztikát az időt illetően: a hét melyik napjának melyik órájában olvasták el a levelet.
 •   Érzékenység dinamika
  Megtudhatja, hogy az érdeklődés szintje hogyan változik a hét napjai szerint, az olvasók érzékenysége hogyan változik az idő folyamán, milyen hosszan olvassák az üzenetet stb.
 • A kampányok hatékonyságának összehasonlítása
  Több paramétert tud összehasonlítani bármely két kampánynál. A legegyszerűbb, ha egymás fölé helyezzük a képeket, és összehasonlítjuk a hatékonyságukat. Ezzel a módszerrel be tudja hangolni a kampányait.
 • Többféle diagram a többi aktivitást illetően
  Ezeket a képernyőképek oldalon tekintheti meg.

Az Atomic Mail Tracker-t bármelyik levelezőprogrammal tudja integrálni (lásd a használati utasítást). A szolgáltatásból a letöbbet az Atomic Mail Sender vagy az Atomic Email Studio programmal tudja kihozni.