Atomic Email Studio képernyőfelvételek

Váltás Atomic Email Studio-ra

Az Atomic Email Studio telepítése alatt a program felajánlja az ikonok átrendezését az Asztalon és a Start menüben. Ha az Igen-t választja, akkor az összes Atomic termék ikonja helyett az Asztalon és a Start menüben egyetlen egy fog megjelenni.

Ha nem akarja ezt a változtatást, akkor kihagyhatja. (Az Atomic Email Studio esetleges eltávolítása után a korábbi több ikonos helyzet nem állítható vissza automatikusan.)

Eszközök képernyő

Itt tekintheti át a levelezőlistáit és projektjeit, amelyeket az Atomic programokkal készített (pl. az Atomic Email Sender-ben a projektben található a hírlevél törzsszövege és a címzettek listája).

Mostantól kezdve nem veszítheti szem elől, az összes dokumentumot egy helyen találja meg.

Szolgáltatások képernyő

A Szolgáltatások fülre kattintva meg kell adnia az Atomic szolgáltatások regisztrációjakor használt e-mailt és jelszót. Az adatok megadása után a Studio azonosítja Önt és az összes Atomic fiókját). A belépés után láthatja azokat a legutolsó adatokat, amire feliratkozott az Atomic szolgáltatásoknál.

Hírek ablak

Ebben az ablakban láthatja az utolsó cikkeket, amelyek az Atomic Marketing Blog-ban olvashatók, valamint az AtomPark Software híreit (új termékek, frissítések, kevezmények stb.)

Egy sárga golyó jelzi a még nem olvasott témákat.

Amiért érdemes megvenni az Atomic Email Studio-t...

Két legyet üthet egy csapásra az Atomic Email Studio megvásárlásával. A licenc birtokában a leghasznosabb 9 e-mail marketing programot tudja korlátozások nélkül használni, és több, mint 60%-ot tud megtakarítani. Ez az eddigi legjobb ár!