Demó film

Az Atomic Email Studio egy komplex e-mail marketing megoldás.

Egy helyről tudja kezelni az összes e-mail kampányát:

Korábban sok önálló programjaink voltak, amelyek lefedték az e-mail marketinghez szükséges feladatokat, de ezeket egyesével kellett letölteni, telepíteni, futtatni. Most az Atomic Email Studio-val csak egyetlen fájlt kell letölteni, telepíteni, aktiválni. Ez egy keretrendszer, amelyen keresztül futtatni lehet a programokat és egyetlen helyről lehet kezelni mindent, amivel a vállalkozásását az interneten keresztül reklámozhatja.

Költsön kevesebbet egy magasabb értékért! Az Atomic Email Studio 9 e-mail marketing programot foglal magában, amellyekkel teljes mértékben lefedheti az e-mail marketing kampányait.

Midenkinek ajánlani tudjuk az Atomic Email Studio programot, annak is, aki csak egyet használ az AtomPark szoftverei közül. Az okok a következők:

  • Könnyen lehet kezelni az egyes projekteket és a levelezőlistákat. Mindent egy helyen lát, amire szüksége van az új e-mail kampányához.
  • Az Atomic Email Studio költségkímélő. A program egy központi kezelőfelülete az e-mail marketing szoftvereknek, így könnyű velük dolgozni. A Studio-ban lévő programok mindegyike próbaverzió. A Studio licenc megvásárlásával mind a 9 e-mail marketing modul regisztrációja megtörténik, és jóval kevesebbe kerül, mint az egyes licencek egyesével történő megvásárlása.
  • Könnyű a munka. Használhatja a húzd-és-dobd módszert, hozzáadhat, törölhet listákat, projekteket, bármely modult futtathatja a kritériumok megváltoztatásához.
  • Könnyű áttérés. Bármely már meglévő programról könnyen áttérhet. Töltse le az Atomic Email Studio (18 Mb) programot, és rendezze át az ikonokat a Start menüben és az Asztalon, ha azt szeretné, hogy egyetlen ikonon keresztül férjen hozzá az összes e-mail marketing eszközéhez. Ez a művelet nem vonható vissza, ha a Studio-t eltávolítja.
  • Közvetlen hozzáférés az e-mail marketing ipar híreihez. A legfrissebb internetes marketing híreket publikáljuk a honlapjainkon és a blogjainkban (egyelőre csak angolul). Az Atomic Email Studio azonnal értesíti, ha egy új hír jelenik meg.

Ha még mindig gondolkodik, hogy melyik e-mail marketing programokra van szüksége vagy hogy hogyan válassza ki a legjobbakat, vegye figyelembe az Atomic Email Studio-t. Korlátozott ideig több, mint 60%-ot takaríthat meg, ha aktiválja a legjobb 9 e-mail marketing programot:

Atomic Mail Sender hírlevelek és tömeges e-mailek küldéséhez
Atomic List Manager levelezőlisták szerkesztéséhez
Atomic Subscription Manager a feliratkozás/leiratkozás automatikus kezeléséhez
Atomic Mail Verifier az e-mail címek érvényességének ellenőrzéséhez
Atomic Email Hunter az e-mail címek összegyűjtéséhez az internetről
Atomic Email Logger az e-mail címek összegyűjtéséhez a helyi fájlokból
Atomic Newsgroup Explorer az e-mail címek összegyűjtéséhez a hírcsatornákból
Atomic WHOIS Explorer elérhetőségek gyűjtéséhez a globális WHOIS adatbázisból
Atomic Web Spider elérhetőségek gyűjtéséhez a meglátogatott weboldalakról