Levelezőlista kezelése. Kattintson ide több képernyőképhez Az Atomic Subscription Manager (SM) képes a feliratkozottakat eltávolítani vagy hozzáadni a levelezőlistájához úgy, hogy a megfelelő értesítő üzenetet automatikusan kiküldi.

  • A Subscription Manager kezeli a feliratkozást/leiratkozást az e-mail tárgya alapján
  • A Subscription Manager programmal figyeli a beérkezett leveleket (InBox), és ha a tárgy sor bizonyos szót tartalmaz, automatikusan elmenti/eltávolítja a feladó e-mail címét egy megadott levelezőlistáról, valamint egy értesítést generál az Ön által megadottak szerint.
  • A Subscription Manager korlátlan számú projektet és levelezőlistát, mint ahogyan korlátlan lehet az egyes levelezőlistákban található e-mail cím, valamint a feliratkozást kezelő szabályok száma is.
  • Az Atomic Subscription Manager számára közömbös, hogy melyik levelező programot használja.

Csak létre kell hoznia a projektet a Subscription Manager-ben a levelezőlista kiválasztásával, majd megadva a listára való fel- és leiratkozás szabályait. Ez minden! A programot csak egyszer kell beállítania az elején, utána a beállított feladatokat önállóan, automatikusan végzi a megadott időszakonként..

Itt találhat egy minta feliratkoztató/leiratkoztató űrlapot.

 

Ha más feladatot kíván végrehajtatni, mint a fel- és leiratkozást (pl. megerősítés, támogatás stb.), akkor használja az Atomic Email Autoresponder programunkat.

 

Az Atomic Subscription Manager működése

Az Atomic Subscription Manager folyamatosan ellenőrzi a levelesládáját, miután beállította a szabályokat és a levelezőlistát. Amikor egy leiratkozás/feliratkozás igény jön a feladótól, egy megerősítést kérő üzenetet küld ki. Amennyiben egy ilyen megerősítés érkezik, a program eltávolítja, illetve felveszi a listába a feladót, és egy ehhez tartozó üzenetet is kiküld.

 

Ne felejtse el megkérni a hírlevélre feliratkozottakat, hogy állítsák be a levélszemét szűrőt úgy, hogy az Ön e-mail címét vagy doménjét vegyék fel a kivétellistára, hogy ne kerüljön blokkolásra a megerősítő üzenet, illetve hogy megkaphassák a leveleket.

Az Atomic Subscription Manager az otthoni vagy az irodai számítógépét egy hatékony kommunikációs központtá tudja varázsolni. A legtöbb feliratkozás-kezelő alkalmazás és szolgáltatás korlátozza Önt a feliratkozással kapcsolatot információkhoz való hozzáférést.