Atomic List Manager levelezőlista kezelő jellemzői

Az Atomic List Manager 19 funkcióval rendelkezik a levelezőlisták kezeléséhez. Bármely művelet bármekkora listán végrehajtható. A legnépszerűbb funkciók:

 • Sorbarendezés
  Többféle kritérium alapján sorbarendezhető a levelezőlista. A sorbarendezés pillanatok alatt megtörténik, még ha több millió adat is van benne.
 • Többszörösek eltávolítása
  A többször előforduló e-mailek gyors eltávolítása. Az eredmény egy új lista egyedi címekkel és egy fájl a többszörösökkel.
 • Listák felosztása
  Pillanatok alatt feloszthat egy hosszú listát kisebbekre. A felosztás kritériuma lehet az e-mailek száma egy-egy listában vagy a fájl mérete. De megadhatók egyéb paraméterek is, mint például hogy készítsen listát csak a @yahoo.com vagy a @gmail.com e-mailekkel, vagy országkódonként. Ezzel kiválaszthat bizonyos e-maileket a listából, és a levelezőlista válaszadási rátáját tudja javítani.
 • Listák egybeolvasztása
  Összeolvaszthat több listát úgy, hogy azokban az e-mail címek csak egyszer szerepeljenek.
 • Listák metszete
  A metszet művelet több listában azokat a címeket keresi meg, amelyek mindegyikben megvannak. Így kiválaszthatja azokat a címzetteket, akik több listában is szereplnek.
 • Nevek hozzáadása e-mail listához
  A levelezőlistához hozzáadhat neveket, ha többféle listával rendelkezik, amelyek különböző adatokkal rendelkeznek. Ez egy fontos funkció, mert a levelezést személyre szabottabbá tudja varázsolni. Vannak kutatók, akik úgy tartják, ez még hatékonyabbá teszi a hírlevelél küldést.
 • Csak e-mail címek kigyűjtése
  Ezzel a funkcióval egy többféle adatot is tartalmazó listából egy tisztán e-mail címeket tartalmazó listát kap.
 • Rossz és gyanús e-mailek eltávolítása
  Az e-mail cím gyűjtőkkel előállított e-mail listákból tudja eltávolítani a gyanús e-maileket. Ezek a programok az érvénytelen e-maileket is kigyűjtik, és az Atomic List Manager meg tudja találni és el tudja távolítani ezeket.
 • Sablon alapján űj lista generálása
  Tipikus címek listáinak automatikus létrehozása, mint pl. support@, info@. A domének listájához hozzáadja ezeket a neveket, és ezzel egy új listát kap a lehetséges összes e-mail címmel.
 • Sérült e-mailek kijavítása
  A levelezőlistában az e-mail típusok kijavítása a népszerű doménnevek összehasonlításával történik. Például az alkalmazás a smith@gmail címet kijavítja smith@gmail.com-ra.
 • Doménnevek ellenőrzése
  Legfelső szintű doménnevek összehasonlítása a meglévő domének listájával. Ez sok, az e-mail cím gyűjtővel gyűjtött szemétre való e-mail címet tud kijavítani.
 • Lista szűrése bizonyos mezők vagy kritériumok szerint
  Ez egy nagyon hatékony funckió arra, hogy egy hosszú listát bizonyos kritériumok szerint kisebbekre szedjünk szét. Nagyszerű eszköz, ha ki akar választani valamilyen szempont alapján e-maileket egy célzott levelezőlistához.

A legtöbb művelet másodpercek alatt elkészül, függetlenül a lista méretétől. Az alkalmazás telesen kompatibilis az Atomic Mail Sender programmal és más Atomic termékekkel.