Atomic levelezőlista kezelő. Kattintson ide, hogy további képernyőképekhezHatékony és sok funkcióval rendelkező megoldás a minőségi levelezőlisták előállításához és kezeléséhez.

Tömeges e-mailezéshez szüksége van a feladónak arra, hogy karbantartsa az adatforrásokat a kiküldendő e-mail címekhez. Az e-mail marketingesek tudják, hogy a friss és releváns listák a siker kulcsai bármely e-mail kampánynak.

Néhány e-mail lista elég kicsi ahhoz, hogy egy egyszerű táblázatban kezeljük, de a nagyobbak jóval hatékonyabb és sok funkciót igénylő megoldást kívánnak meg. Az Atomic List Manager segít Önnek ebben, mivel akár egy, akár több aktív e-mail listát tud kezelni, bármekkora méretű e-mail listát ki tud szolgálni a funkciók széles skálájával.

Felméréseink szerint az Atomic List Manager a ROI-t (a befektetés megtérülését) akár 25%-kal tudja növelni.

Az Atomic List Manager működése

Az Atomic List Managerrel feloszthatja vagy összeolvaszthatja a több paraméterrel rendelkező levelezőlistákat.

A levelezőlista szoftverünk segítségével feloszthatja bizonyos szempontok (szűrők) szerint, mint az érvénytelen és többszörös vagy az ingyenes e-mailek kihagyása.

Számos összeillesztési és szűrési feladatot lehet végrehajtani az Atomic List Manager-rel az e-mail címen kívüli paraméterekkel is. Például a program személyre tudja szabni a levelezőlistákat, ha talál egy olyan sort, amelyik tartalmazza az e-mail címet is és egy nevet is (mint "John Smith" <jsmith@e-mail.com>). Ha a program megtalálja a jsmith@e-mail.com címet, akkor a nevet automatikusan hozzá tudja adni.

A program ezenkívül meg tudja tisztítani a "gyanús" e-mailektől a listát, mint pl. NULL@, hirlevel@, leiratkozas@, eltavolit@, CANCEL@, NEWSLETTER@ stb.

Egy másik nagyszerű opció az "e-mailek kijavítása". A felhasználók gyakran elgépelik az e-mail címüket. Ez az eszköz rendelkezik egy egyedi algoritmussal, amelyik megpróbálja az érvénytelen e-maileket kijavítani, majd leellenőrzi a kijavított változat érvényességét. Próbálja ki, hogyan is működik, töltse le!

Az Atomic List Manager eszközeinek teljes listája

 

Használja az e-mail ellenőrző szoftverrel együtt a levelezőlista kezelő programot, hogy még több nem létező címet tudjon felfedezni a listában.

Ha inkább szolgáltatásként szeretné igénybe venni a levelezőlista kezelését, figyelmébe ajánljuk az Atomic List Manager Online-t.