Az Atomic Lead Extractor többféle elérhetőségi adatot tud összegyűjteni a honlapokról, mint például az e-mail címeket, telefonszámokat, Skype vagy ICQ azonosítókat.

Az Atomic Lead Extractor programot a proaktív marketinges szakembereknek készült, akik így könnyen tudnak kapcsolatokat találni a vállalkozásukhoz. A keresést kétféleképpen kezdheti:

  • Megadja a honlap URL címét, amelyik elérhetőségi információkat tartalmaz
  • Kulcsszót ad meg, amely alapján az elérhetőségi adatokat keresni akarja.

Keresés weboldal(ak)on

Adja meg azoknak a weboldalaknak az URL címét, amelyek érdekesek lehetnek a vállalkozása számára. Ezután az Atomic Lead Extractor a honlapokat átvizsgálja, és megkeresi az elérhetőségi adatokat. Ez az adatgyűjtő jelszóval védett oldalakat is meg tud látogatni, valamint Javascript-tel "titkosított" e-mail címeket is fel tud ismerni.

Keresés kulcsszó alapján

Ez a keresési mód hasonló az előzőhöz, azzal a különbséggel, hogy az Atomic Lead Extractor a beállított keresőmotor segítségével fogja megkeresni a honlapokat a megadott kulcsszó alapján, majd ezekről gyűjti ki az elérhetőségi adatokat.

Miután elmentette a keresés eredményét az MS Office/OpenOffice vagy szöveges fájlba, hozzákezdhet a munkához. Az Atomic Lead Extractor elmenti azokat az URL-ket (weblap címeket), ahol az elérhetőségi adatokat megtalálta, így a fontosabb weblapokon további információkat is megnézhet a vállalatról.

Az e-mail címeket közvetlenül az Atomic Mail Sender programba exportálhatja hírlevél küldése céljából. Az Atomic SMS Sender online szolgáltatással tömeges SMS-t tud küldeni a telefonszámokra.

Az Atomic Lead Extractor alap alkalmazás az e-mail címeket keresi meg, de ha telefonszámokat, Skype és más azonnali üzenetküldő azonosítókat is gyűjteni szeretne, akkor szüksége van bedolgozókra.