Kattintson ide a képek megtekintéséhezSok honlaptulajdonos van, akik ezt az értékes információt a legkevésbé észrevehető és elérhető helyre teszi, és emiatt sokan - különösen a marketing iparban dolgozók - frusztráltak lesznek az órák hosszat tartó kontakt információk megszerzése miatt. Szerencsére van rá szoftveres megoldás, amit Web Spider-nek (internet póknak) nevezhetünk, amelyik megtalálja a kontakt információkat ott is, ahol az emberi szem nem találja.

Az Atomic Web Spider automatikusan kigyűjti és elmenti minden egyes meglátogatott honlapról. Ezek az információk a következők lehetnek:

 • e-mail címek;
 • telefon és fax;
 • Azonnali üzenetkezelő azonosítók (instant messanger ID), mint pl. Yahoo Messenger, AOL IM, ICQ, MSN Messenger.

Minden alkalommal, amikor egy új honlapot látogat meg, a program megkeresi és kigyűjti az e-mail címeket, telefonszámokat, faxszámokat és más elérhetőséget.

A program bedolgozóként működik az MS Internet Explorer, a FireFox és az Opera webböngészőkben, és magától beépül ezekbe. Amennyiben a böngészőjének beállításai nem engedélyezik a bedolgozókat (plug-in), a WebSpider legújabb verziója automatikusan meg tudja ezt a beállítást változtatni!

Az Atomic Email Hunter-rel  ellentétben az Atomic Web Spider jelszóvédett honlapokon keresztül is tud keresni.

Az Atomic Web Spider bedolgozó még a titkosított e-mail címeket is képes felismerni!

Az eredmény a következő mezőket tartalmazza::

 • ellérhetőség típusa;
 • az elérhetőség adatát magát (pl. telefonszám, e-mail cím;
 • az URL-t, ahol az információ található
 • a kigyűjtés ideje/dátuma.

A programban szűrési és adatexportálási lehetőség van, amely a kontakt információk kezelését egyszerűvé teszi. Például ha Ön csak a faxszámokat akarja megjeleníteni, és csak azokat, amelyeket az utolsó 10 napban gyűjtött a .org oldalakról, könnyen megteheti, majd exportálhatja a vágólapra, egy fájlba vagy azMS Excel vagy Word fájlba.

Az Atomic Web Spider ideális eszköz azon egyének és cégek számára, akik direct online marketinggel foglalkoznak, mivel sok száz munkaórát tudnak megtakarítani a kontakt információk automatikus kigyűjtésével.

 

Valószínűleg lesz olyan fájl, amelyikben nem élő vagy érvénytelen e-mail cím van. Ezek kiszűréséhez ajánljuk az összegyűjtött e-mailek ellenőrzését. A levelek szétküldéséhez pedig használhatja az Atomic Mail Sender hírlevélküldő szoftvert. Vagy használjon egyetlen egy komplex programot mindehhez és még sok minden más e-mail marketing feladathoz, az Atomic Email Studio szoftvert.

 

Takarítson meg 30%-ot a 6 e-mail gyűjtő szoftvert tartalmazó csomaggal

Ha nagy számú új e-mail címet akar gyűjteni, ráadásul 30% kedvezménnyel, tekintse meg a Kedvezmények és csomagok részt, és vásárolja meg az E-mail gyűijtő csomagot, amely a következőket tartalmazza:

 • Email Hunter e-mail gyűjtő az internetről;
 • Email Logger megtalálja és összegyűjti a számítógépen található e-mail címeket (nem is gondolná, milyen sok van rajta!);
 • Whois Explorer összegyűjti az internet domén tulajdonosainak adatait a WHOIS adatbázisból;
 • Newsgroup Explorer az e-mail címeket és a felhasználóneveket gyűjti össze a hírcsoportokból;
 • CD Email Extractor bármely CD-ről vagy DVD-ről összegyűjti a rajtuk található e-mail címeket;
 • Web Spider - ez egy web böngésző bedolgozó, amelyik a háttérben a meglátogatott (akár jelszóval védett) honlapokról automatikusan összegyűjti a rajta található kapcsolati információkat.