Atomic Email Hunter jellemzői

Az e-mail marketingben az egyik legfontosabb feladat a minőségi e-mail adatbázis létrehozása. Az adatbázis minősége meghatározza a tömeges levélküldés eredményét.

Az Atomic Email Hunter az e-mail címeket és a tulajdonosának a nevét gyűjti össze a honlapokról és a keresőkből.

 • Megbízható
  Az alkalmazás teljesen úgy viselkedik, mint a Microsoft Internet Explorer böngésző, a működése transzparens mind az Ön internetszolgáltatója, mind a honlap tulajdonosa számára. Ez olyan, mintha egy normál felhasználó böngészne a weboldalon, és rákattint az összes linkre.
 • E-mailek célzott keresése kulcsszavak alapján
  Miután megadta azokat a kulcsszavakat, amelyek az adott vállalkozást leírja, a program lekérdezi a népszerű keresőket, majd a megtalált honlapokon megkeresi az e-mail címeket.
 • E-mailek keresése megadott honlapokon
  Adja meg a kívánt honlap URL-jét, majd az Atomic Email Hunter gyorsan kikeresi az e-maileket a honlap oldalairól.
 • Keresés honlapok és kucsszavak listája alapján
  A szoftver rendelkezik egy olyan opcióval, ahol a honlapok vagy kulcsszavak egy teljes listáját adhatja meg, így nem kell megvárnia, amíg egy folyamat véget ér, hogy elkezdhesse a következőt. Miután megadtaWe have created an option to enter a list of websites or keywords. So you do not have to wait for one process to finish before starting another. Define the list of URLs or keywords and leave the program running. When you come back you will see a long list of new email addresses.
 • E-mail cím tulajdonos név kigyűjtése
  Néhány esetben (nem mindig) az Atomic Email Hunter az e-mail cím tulajdonosának a nevét is ki tudja gyűjteni az e-mailhez. Ezzel személyre szabott levelezőlistát tud készíteni, és a válaszadási arányt tudja növelni.
 • Bedolgozó támogatása
  Az Atomic Email Hunter támogatja a bedolgozó technológiát, így tovább tudja növelni annak hatékonyságát, ha saját szkripteket ír hozzá. Az alapverzió három ingyenes bedolgozót tartalmaz: e-mail keresése személy neve alapján, e-mailek keresése usenet konferenciákon, keresés dmoz.org katalógus kategóriáiban.
 • Gyorsaság
  Az Atomic Email Hunter többcsatornás módban dolgozik: egyszerre sok oldalt nyit meg, kihasználva az internet sávszélességét.
 • Exportálási lehetőség
  Az Atomic Email Hunter támogatja a gyűjtés eredményének exportálását a következőkbe: Az eredményeket elmentheti a vágólapra, egy .txt vagy egy .csv fájlba.
 • Teljes integráció a többi Atomic termékkel
  Egy gombnyomással átviheti az e-maileket az Atomic Email Hunter-ből egy másikba. Még el sem kell mentenie az eredményt egy átmeneti fájlba!

Az említett funkciók az Atomic Email Hunter-t egy nélkülözhetetlen eszközzé teszi az e-mail marketingesek számára. Ezzel az alkalmazással célzott, személyre szabott e-mail adatbázisokat hozhat részre, bármely szegmens részére. Ráadásul az Atomic Email Hunter kevesebbe kerül, mint bármely e-mail adatbázis a piacon!