Demó film

E-mail gyűjtő

Az Atomic Email Hunter egy nagyon rugalmasan kezelhető e-mail cím gyűjtő, ami az Ön által megadott honlapokon keresi meg az e-mail címeket és a felhasználóneveket. Az e-mail gyűjtőt nagyon egyszerű használni. A legtöbb esetben eredmények eléréséhez csak meg kell adni egy érvényes URL-t vagy néhány kulcsszót a keresőablakban. Kattintson a Demó film gombra a jobb oldalon, hogy láthassa az e-mail gyűjtőt munka közben.

Az e-mail cím gyűjtőnk használata olyan egyszerű, mint az internetes keresőké. Írja be a témához kapcsolódó kulcsszavakat, amelyek segítségével az Email Hunter megtalálja a Google (vagy más beállított kereső) legmagasabbra értékelt oldalait, majd ezeken a honlapokon megkeresi az e-mail címeket. Ez a kulcsszavas keresés egyedülálló, és nem található meg a legtöbb más népszerű e-mail gyűjtőkben.

Az e-mail cím gyűjtővel célzottabb e-mail címeket kaphat eredményül, ha egy területen egy vagy csak néhány honlapra fókuszál. Az Email Hunter a szűrők széles skáláját biztosítja a weboldalak átvizsgálásához. Például megadhatja, hogy csak azokat az oldalakat nézze át, amelyek tartalmazzák az "elérhetőség", "rólunk", "magunkról", "kapcsolat" kifejelzéseket. Korlátozhatja az átvizsgálás mélységét és útvonalát is.

Az Atomic Email Hunter egy nagyon gyors e-mail cím gyűjtő, amelyik támogatja a többcsatornás keresést. Az e-mail gyűjtő nagyon kis erőforrást igényel a számítógéptől, és csendben, a háttérben tud dolgozni bármely internetre kapcsolt számítógépen

Az Atomic Email Hunter nem függ semmilyen más szoftvertől, mint több társa, és proxy szervereken keresztül is tud működni.

 

Néhány fájl tartalmazhat érvénytelen e-mail címet. Ezért azt ajánljuk, hogy ellenőrizze le az összegyűjtött e-mailek érvényességét. Egy üzenet széles körben történő terjesztéséhez az Atomic Mail Sender szoftvert használhatja. Szintén a figyelmébe ajánljuk az Atomic Email Studio - egy komplex e-mail marketinges megoldást.

 

Takarítson meg 30%-ot a 6 e-mail gyűjtő szoftvert tartalmazó csomaggal

Ha nagy számú új e-mail címet akar gyűjteni, ráadásul 30% kedvezménnyel, tekintse meg a Kedvezmények és csomagok részt, és vásárolja meg az E-mail gyűijtő csomagot, amely a következőket tartalmazza:

  • Email Hunter e-mail gyűjtő az internetről;
  • Email Logger megtalálja és összegyűjti a számítógépen található e-mail címeket (nem is gondolná, milyen sok van rajta!);
  • Whois Explorer összegyűjti az internet domén tulajdonosainak adatait a WHOIS adatbázisból;
  • Newsgroup Explorer az e-mail címeket és a felhasználóneveket gyűjti össze a hírcsoportokból;
  • CD Email Extractor bármely CD-ről vagy DVD-ről összegyűjti a rajtuk található e-mail címeket;
  • Web Spider - ez egy web böngésző bedolgozó, amelyik a háttérben a meglátogatott (akár jelszóval védett) honlapokról automatikusan összegyűjti a rajta található kapcsolati információkat.