Atomic Email Logger jellemzői

Az Atomic Email Logger kigyűjti a PC-ben lévő vagy külső meghajtókon található fájlokból az e-maileket. Bedolgozók segítségével bármely típusú fájlból ki tudja gyűjteni az e-mail címeket.

 • Nagy sebesség
  A folyamat sebessége igen nagy, hiszen a fájlok már a merevlemezen vannak. Egy tipikus merevlemez átvizsgálása csupán percekbe kerül. A végén egy új, több ezer e-mailt tartalmazó listát kaphat, amely előtte elérhetetlen volt. Az Atomic Email Logger még a tömörített fájlokból is ki tudja gyűjteni a címeket (megfelelő bedolgozó telepítésével).
 • Tipikus helyek kutatása
  A legegyszerűbb mód a kezdéshez a böngésző átmeneti fájljaiból történő gyűjtés. Gyakran több száz vagy ezer e-mail található a korábban meglátogatott honlapokon. Van néhány tipikus hely, a gyors kereséshez.
 • Bedolgozók
  Az Atomic Email Logger-ben megtalálhatók azok az ingyenes bedolgozók, amelyekkel kigyűjtheti a címeket a *.doc, *.docx, *.pdf, *.wab, *.xls and *.xlsx fájlokból.
  További bedolgozókat vásárolhat, amelyek segítségével a következő népszerű fájlformátumokból tud még több címet kigyűjteni: népszerű e-mail kliensek (Outlook, Outlook Express, The Bat, Eudora, Incredimail), PST fájlok, CSV fájlok, ZIP, RAR, ACE és GZ archivált fájlok.
  A fájlok mérete ne haladja meg az 500 MB-ot.
 • Tömeges e-mail küldőbe és levéllista kezelőbe integrálás
  Könnyen küldhet az összes megtalált címre e-mailt. Az Atomic Email Logger beépíthető az Atomic Mail Sender-be és az Atomic Email Verifier-be is.

Expand search places The easiest way to start is to extract emails from browser temporary files (Internet Explorer, Mozilla, FireFox, Opera). Often you can find hundreds and thousands of hidden emails published on the websites you visit. There are some typical locations of email clients for quick search like My Documents or Program files. Plugins Atomic Email Logger includes standard free plugins that allows extracting email addresses from the *.doc, *.docx, *.pdf, *.wab, *.xls and *.xlsx files. The size of file should not exceed 500 Mb. You can get additional plugins for the following file formats: popular email clients (Outlook, Outlook Express, The Bat, Eudora, Incredimail), PST files, CSV files, ZIP, RAR, ACE and GZ archives.