Kattintson ide további képek megtekintéséhezAz Atomic Email Logger (EML) egy olyan e-mail gyűjtő, amelyet arra terveztek, hogy a számítógép merevlemezén található fájlokban megtalálja az e-mail címeket, és azokat kigyűjtse.

Tudja, hogy a számítógép merevlemeze többezer e-mail címet tartalmazhat? ezek az e-mail címek a Program Files mappában, a böngészők gyorsítótárában, az Outlook mappáiban vagy más helyeken lehetnek - de összegyűjtésük nélkül ezek felhasználatlanok maradnak. A program megelégedett használói elmondták nekünk, hogy 3-10 ezer űj címet tudtak csak az internet gyorsítótárából kinyerni. Ön hány címet hagy elveszni?

Az EML programmal a címeket ezrével tudja összegyűjteni anélkül, hogy rákapcsolódna az internetre!

Az összegyűjtött e-mail címek elmenthetők szöveges fájlba, a vágólapra vagy bármely MS Office alkalmazásba.

A program kifinomult kereső algoritmussal rendelkezik. Az eredmény fantasztikus!

Bedolgozók az Atomic Email Logger-hez

Az Atomic Email Logger legnagyobb előnye a versenytársakkal szemben, hogy a bedolgozó technológia segítségével minden típusú fájban tudja keresni az e-mail címeket. Ehhez használhat más által fejlesztett megoldást, vagy az Atomic-ét.

Jelenleg a következő bedolgozókat használhatja ahhoz, hogy még több e-mail címet tudjon összegyűjteni a számítógépről:

Mailbox Hunter bedolgozó a levelesládákból képes kigyűjteni az e-maileket.

Ezzel a kiegészítővel az Atomic Email Logger-rel e-maileket tud kigyűjteni az Outlook, Outlook Express, Eudora, IncrediMail és a The Bat levelezőprogramokból. A bedolgozó megmutatja az összes e-mail program összes levelesládáját, ami a számítógépén van. Kiválaszthatja a megfelelőket, majd az OK gomb megnyomásával néhány perc alatt a program megjeleníti a kigyűjtött e-mail címek listáját.

Pst Fájlfeldolgozó bedolgozó megnyitja az Outlook PST fájlokat, és kigyűjti belőlük az e-mail címeket és a felhasználóneveket.

Az MS Outlook az e-mail címeket és üzeneteket tömörített PST fájlokban tárolja. Ezek a fájlok nem olvashatók közvetlenül az Atomic Email Logger-rel. Ehhez szükség van erre a Pst Fájlfeldolgozóra.

CSV olvasó/elemző bedolgozó elemzi a CSV fájlokat, és kiolvassa belőlük a struktúrált adatokat.

Hasonlóan a munkalapokhoz (MS Excel, Quattro Pro, OpenOffice), a CSV fájlok az adatokat sorokban és oszlopokban tárolja. A CSV-t szöveges fájlként lehet megnézni. Lehet látni az összes rekordot, és szerkeszteni is lehet, de igen kényelmetlen így a használata. A CSV elemző bedolgozóval a CSV fájlok megtekinthetők, illetve bármely mezőjét importálni lehet.

Tömörített fájlfeldolgozó bedolgozó kibontja a ZIP, RAR és ACE fájlokat, és kigyűjti belőlük a megfelelő adatokat.

Ha információt akar megtudni egy tömörített fájlból, manuálisan kell kibontani Ez időt igényel, sőt, különböző tömörített fájlok különböző programokat igényelnek a kibontáshoz. A Tömörített fájlfeldolgozó bedolgozó információkat tud kigyűjteni a leggyakrabban használt tömörített fájl típusokból. A - WinZIP, a WinRAR, az ACE és a GZ fájlokból automatikusan, gyorsan és könnyedén gyűjti az adatokat. A jelszóvédett fájlok kezelése is támogatott.

Az Atomic Email Logger bedolgozói nem ingyenesek, de megrendelheti az Atomic Mail Logger együtt vagy különállóan.

 

Lehetnek olyan fájlok, amelyek "halott" vagy érvénytelen e-mail címeket tartalmaznak, ezért azt ajánljuk, hogy ellenőrizze le az összegyűjtött e-maileket. Üzenet szétküldéséhez használhatja az Atomic Mail Sender szoftvert, vagy akár a komplex e-mail marketing megoldást nyújtó Atomic Email Studio-t.

 

Takarítson meg 30%-ot a 6 e-mail gyűjtő szoftvert tartalmazó csomaggal

Ha nagy számú új e-mail címet akar gyűjteni, ráadásul 30% kedvezménnyel, tekintse meg a Kedvezmények és csomagok részt, és vásárolja meg az E-mail gyűijtő csomagot,

  1. Atomic Email Logger;
  2. Email Hunter e-mail gyűjtő az internetről;
  3. Whois Explorer összegyűjti az internet domén tulajdonosainak adatait a WHOIS adatbázisból;
  4. Newsgroup Explorer az e-mail címeket és a felhasználóneveket gyűjti össze a hírcsoportokból;
  5. CD Email Extractor bármely CD-ről vagy DVD-ről összegyűjti a rajtuk található e-mail címeket;
  6. Web Spider - ez egy web böngésző bedolgozó, amelyik a háttérben a meglátogatott (akár jelszóval védett) honlapokról automatikusan összegyűjti a rajta található kapcsolati információkat.