Extract e-mail addresses from CDs. Click to view more screenshotsAtomic A CD Email Extractor egy egyedi és ideális megoldás az eddig a CD-ken és DVD-ken porosodó e-mail címek kigyűjtésére.

Teljes mértékben szabályozni tudja a működését - megadhatja, mely fájlokat és mappákat nézze át, melyeket hagyjon ki, számos szűrési és korlátozó lehetőség áll rendelkezésre minden egyes keresésnél. Alapértelmezésnél az Atomic CD Email Extractor kihagyja a grafikus, a zenei és néhány egyéb fájltípust, amelyek sosem tartalmaznak e-mail címeket. Ezzel jelentősen felgyorsíthatjuk a keresést.

Az Atomic CD Email Extractor együttműködik bármely CD és DVD meghajtóval. Támogatja a többszörös meghajtókat. Automatikusan felismeri, hány meghajtó van, és akár csak az egyiken vagy akár mindegyik kijelölt meghajtón elkezdheti a keresést.

A programban azonnal leállíthatja a keresést bármely időpontban.

A CD-n megtalált e-mail címeket átmásolhatja a vágólapra vagy elmentheti egy fájlba, de akár exportálhatja is a MS Wordbe vagy MS Excelbe.

 

Lehetnek olyan fájlok, amelyek "halott" vagy érvénytelen e-mail címeket tartalmaznak, ezért azt ajánljuk, hogy ellenőrizze le az összegyűjtött e-maileket. Üzenet szétküldéséhez használhatja az Atomic Mail Sender szoftvert, vagy akár a komplex e-mail marketing megoldást nyújtó Atomic Email Studio-t.

 

Takarítson meg 30%-ot a 6 e-mail gyűjtő szoftvert tartalmazó csomaggal

Ha nagy számú új e-mail címet akar gyűjteni, ráadásul 30% kedvezménnyel, tekintse meg a Kedvezmények és csomagok részt, és vásárolja meg az E-mail gyűijtő csomagot,

  1. CD Email Extractor;
  2. Email Hunter e-mail gyűjtő az internetről;
  3. Email Logger megtalálja és összegyűjti a számítógépen található e-mail címeket (nem is gondolná, milyen sok van rajta!);
  4. Whois Explorer összegyűjti az internet domén tulajdonosainak adatait a WHOIS adatbázisból;
  5. Newsgroup Explorer az e-mail címeket és a felhasználóneveket gyűjti össze a hírcsoportokból;
  6. Web Spider - ez egy web böngésző bedolgozó, amelyik a háttérben a meglátogatott (akár jelszóval védett) honlapokról automatikusan összegyűjti a rajta található kapcsolati információkat.