Top Level Domain Filter - separate your mailing listAtomic Top-Level-Domain Filter (ATLDF) egy ingyenes szoftver, amellyel a felhasználó automatikusan kiválasztja az e-maileket a nemzetiség vagy a szakmai kapcsolatok szerint.

A TLD szűrő alkalmazási lehetőségei

Egy egyszerű példa: a marketing kampányból a legtöbbet kihozni úgy lehet, hogy felosztjuk a levelezőlistát megadott célcsoportokra, és optimalizáljuk az üzenetet számukra. Ekkor jöhet szóba az ATLDF. Válasszuk szét az e-maileket csoportok szerint, pl. "edu" zóna a diákok és tanárok marketingjéhez, "de" a németek eléréséhez, "com" a vállalatokkal való kapcsolatfelvételhet.

TLD szűrő működése

Az ATLDF használata igen egyszerű.

  1. Először töltse be az e-maileket tartalmazó fájlt (Fájl -> Megnyitás / File -> Open) vagy illessze be a vágólapról (Fájl -> Beillesztés / File -> Paste).
  2. Majd a program automatikusan megjeleníti, hogy az egyes e-mail címekhez melyik csoport tartozik.
  3. Ezután csak be kell állítania a szabályokat, hogy mely e-mail címek maradjanak. Ehhez válassza ki a Nézet -> Szűrés zónánként / View -> Filter by zone menüpontot vagy nyomja meg az F9 gombot, és állítsa be a megfelelő szűrőket. Miután megnyomta az OK gombot, már csak a fennmaradó listát fogja látni. (Ismét megjelenítheti az összeset a Nézet -> Összes megjelenítése / View -> Show all menüponttal).
  4. Ezek után elmentheti az új e-mail listát vagy kimásolhatja a vágólapra.

Az e-mail címeket exportálhatja az Atomic Mail Verifier programba leellenőrizni az e-mailek érvényességét.

Ha össze akarja gyűjteni a domén tulajdonosok elérhetőségi adatait (e-mail cím, fax szám, telefonszám), használja az Atomic WHOIS Extractor-t.

Az ATLDF az adatbázisában tartalmazza az összes internetes e-mail zónát országkódok (amik egy-egy országot reprezentálnak) és általános (szervezetek osztályozása) szerint. A legfrissebb információk a zónákról a www.iana.org/cctld/cctld-whois.htm (a földrajzi régiókhoz) és a www.iana.org/gtld/gtld.htm (szakmai szervezetekhez) találhatók.

Töltse le az Atomic TLD Filter-t ingyenesen

A program teljesen ingyenes mindenki számára!