Atomic szoftver megrendelése

Az Atomic e-mail marketing szoftverek és szolgáltatások vásárlása

Itt tudja megvásárolni a regisztrációs kódot az Atomic tömeges e-mail szoftverhez vagy szolgátatást. A következő fizetési módok állnak rendelkezésére: dombornyomott bankkártya, fax, telefon, csekk, átutalás. Ezen az oldalon keresztül importból tudja beszerezni a termékeket/szolgáltatásokat, közvetlenül a fejlesztőtől.

Amennyiben dombornyomott bankkártyával, importból kívánja megvásárolni, a rendeléshez válassza ki a kívánt szoftver(eke)t és szolgáltatás(oka)t, majd kattintson a Pénztárhoz gombra. A következő oldalon választhatja ki a kívánt fizetési módot. A további, megrendeléssel kapcsolatos információkat ott találja.

 Webáruházhoz      

  E-mail marketing termékek /szolgálatások Mennyiség

Levélküldő modul:


Levelezőlista kezelő modulok:
Adatgyűjtő modulok:

  További üzenetküldő szoftverek és szolgáltatások    Extrák  


  Szállítási extrák  
Kérjük, ellenőrizze le az összes adatot (különösen az e-mail címet), mielőtt elküldené a megrendelést.

Megrendelés visszaigazolása

Az Ön megrendelésének a visszaigazolását e-mailen keresztül juttatjuk el. A megrendelési űrlap kitöltése után 5 - 40 perccel két levelet fog kapni:

 

Vásárolja meg a szoftert/szolgáltatást, és a regisztrációs kódot azonnal megkapja.* Az Ön Ügyfél területén (MA) keresztül megkapja a regisztrációs kódot, letöltheti az Atomic termékek legutolsó verzióját, kinyomtathatja a (nem magyar) számlát, speciális ajánlatokat kaphat, valamint kapcsolódó információkat is találhat.

 

Kérjük, legyen türelemmel, és időnként ellenőrizze az e-mail fiókját. Egy órán belül meg kell kapnia az összes információt, hacsak a levelezőszervere vagy az internetszolgáltatója nem blokkolta az e-mailt vagy lehetséges, hogy a levelet spamnek (kéretlen levélnek) minősítette. Ez utóbbi esetben a levelezőjének a SPAM (levélszemét) mappájában találja meg a levelünket.

Ha az online vásárlás után egy órán belül nem kapja meg az aktiválási adatokat, vagy más kérdése adódna a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdések:

   • Miért érdemes megvásárolni a programokat?
   • Hol lehet letölteni a hírlevélszoftver próbaverzióját?
   • Hogyan lehet nem az interneten keresztül fizetni (átutalással, utánvéttel, szoftverboltban)?
   • Mit lehet tenni, ha gondja támad a megrendeléssel kapcsolatban?

Lásd a Gyakran ismételt kérdések részben is.