Atomic Mail Sender képernyőfelvételek

Kattintson a nagyításhoz!

Az Atomic Mail Sender fő ablaka

Egy üzenetet ugyanúgy hozhat létre, mint az Outlookban. Használhat különböző betűtípusokat, stílusokat, beilleszthet képeket, hozzácsatolhat fájlokat. Minden szövegszerkesztő funkció rendelkezésére áll.

Kattintson a nagyításhoz!

E-mail sablonok

Létrehozhatja a hírlevelét az egyik beépített HTML sablon segítségével, de használhatja a saját sablonját is, vagy a beépítettek egyikét módosíthatja is. A minták különböző eseményekhez valók.

Kattintson a nagyításhoz!

Levél egyesítés

A levél egyesítés nagyszerű mód arra, hogy olyan e-mailt készítsünk, amelyik egyedi változókat tartalmaz. A változók megadhatják a címzett nevét, címét, megszólítását stb. Amikor a levelet egyesítése megtörténik, minden egyes levél személyre szabott lesz, mert a változók helyett a címzett megfelelő adata fog szerepelni.

Kattintson a nagyításhoz!

Kattintson a nagyításhoz!

E-mail cím ablak

1. Ide kell betölteni a címek listáját.

2. Elkészítheti, szerkesztheti és elmentheti a levelezőlista adatbázisait, hozzáadhat egyedi adatokat további helyettesítésekhez a változókhoz.

Kattintson a nagyításhoz!

Az üzenet adatainak szerkesztése

Az üzenet tulajdonságai ablakban megadhatja a feladó nevét, a válaszcímet, hogy a címzett reagálni tudjon a levélre, és itt lehet beállítani a csatolandó fájlt is.

Kattintson a nagyításhoz!

Az Atomic Mail Sender általános beállításai

Itt lehet beállítani a kapcsolódás adatait, az üzenet elrendezésének specifikációit stb.

Kattintson a nagyításhoz!

Ütemezett feladatok beállítása

Beállíthatja a postázás késleltetését azzal, hogy megad bizonyos szabályokat a projekthez (e-mail kampányhoz).

A már beütemezett projekteket is itt lehet megtekinteni, illetve itt lehet új feladatot hozzáadni, vagy szerkeszteni, vagy törölni egy meglévőt. Használja a Szolgáltatás | Ütemezett projektek parancsot az AMS-ben.

Kattintson a nagyításhoz!

Teszt üzenet küldése a beállítások ellenőrzéséhez

Mielőtt tömegesen elküldi a leveleket, ajánlatos először egy teszt üzenettel leellenőrizni, hogy azt kapják-e a címzettek, amit akartunk, és a beállítások helyesek-e.

Megtekintheti az elküldött levelek naplóját az 'SMPT kapcsolatok jelentésében', ahol információt kaphat a levélküldés folyamatáról, melyik szinten volt esetlegesen hiba. Ha a teszt üzenet megfelelő, akkor használhatja a program tömeges levélküldés funkcióját.

Kattintson a nagyításhoz!

A program beállítása az e-mail kampány nyomonkövetéséhez

Először is regisztráljon az Atomic Email Tracker szolgáltatásra, majd illessze be a speciális nyomkövető kódot a Beszúrás | Nyomkövető kód menüponttal, és adja meg az Ön személyes nyomkövető belépési datait és az üzenet azonosítóját (ami a kampányát azonosítja), ahol szükséges..

Kattintson a nagyításhoz!

Elküldött levelek figyelése

Itt állíthatja le vagy szüneteltetheti a küldési folyamatot, vagy tekintheti meg a részletes jelentéseket bármely időpontról.