Demó film

Tömeges e-mail, hírlevél küldő

Az Atomic Mail Sender-rel korlátlan számú e-mailt készíthet és küldhet el korlátlan számú címzettnek.

Az Atomic Mail Sender egy professzionális, nagy hatékonyságú tömeges e-mail (hírlevél) küldő szoftver az e-mail kampányokhoz.

Az Atomic Mail Sender legfontosabb jellemzői:

 • Korlátlan számú e-mail címet tartalmazó levelezőlista
 • Az e-mail üzenetek kiküldésének gyakoriságának nincs korlátja
 • Személyre szabott üzenetek küldése egy gombnyomásra az összes címzettnek. Ha változót használ a levéltörzsben, akkor ezt az Atomic Mail Sender behelyettesíti az adott címzett nevével, városával, webcímével vagy bármely más adattal, amelyek a címzettnél elérhetők.
 • Közvetlen levélküldési mód (beépített SMTP szerverrel rendelkezik)
 • Rugalmasan működik együtt az SMTP szerverekkel. Bármely olyan SMTP szervert használhat, amelyhez van hozzáférése. Ha nem tudja, hol tud egy SMTP szervert találni, olvassa el ezt a cikket: SMTP az Atomic Email Marketing Softwarehez. Az Atomic hírlevélküldővel cserélgetheti az SMTP szervereket, ha az egyes SMTP szervereknél korlátozva van a rajtuk keresztül küldött e-mailek száma, szüneteket iktathat be egy bizonyos mennnyiség elküldése után, és még megannyi lehetőség....
 • Támogatja a proxy szervekeket, a proxy rotálást (cserélgetést), az egyedi DNS-t, az egyedi fejrészeket
 • Korlátozhatja az egy doménre kiküldhető e-mailek számát, hogy elkerülje a fekete listára kerülést
 • Levelezőlistát importálhat többek között a vágólapról, szöveges fájlokból, CSV fájlokból, Excel, Word, Access formátumú fájlokból. Az Atomic Mail Sender az e-maileket az Outlookból is képes importálni, de használhatja a levelezőlisták generálásához az Email Extractort vagy más e-mail gyűjtő szoftverünket.

Az Atomic Mail Sender egy megbízható tömeges e-mail küldő. Ha integrrálja az Atomic Email Trackerrel (a web-alapú hírlevélfigyelő rendszerünkkel), a levél küldője ellenőrizni tudja és összehasonlítani az e-mail kampányok hatásosságát, hogy ki, mikor, milyen országból és hogy melyik linkre kattintott a levélben. A szolgáltatással ellenőrizheti, hogy hány kiküldött e-mailt nyitottak meg, hány linkre kattintottak a levélben, és összehasonlíthatja az e-mail kampányokat, megtekintheti, hogy melyik ország címzettjei voltak a legaktívabbak. Mindezeken felül olyan jellemzője is van, amelyik megmutatja azokat az e-mail címeket egyesével, amelyeket kinyitottak, mikor látogatták meg a honlapját, és hogy melyik oldalra érkeztek meg a weblapon. Ez a funkció nagyon hasznos abból a szempontból,  hogy megtudjuk, ki az, aki megvenné a terméket, és ezzel megkönnyíthetjük a további teendőket, azt, hogy kinek kell még egy levelet elküldeni vagy telefonon felhívni.

Mi új van az Atomic Mail Sender 8.0-ban?

Az Atomic Mail Sender 8.0 nagyon sok új funkcióval rendelkezik, amelyek miatt a szoftver rugalmasabb és egyszerűbb használatot biztosít. Tekintse meg az alábbi angol nyelvű videót, amely bemutatja ezeket az új lehetőségeket.


A fontosabb új funkciók az Atomic Mail Sender 8.0-ben:

 • több, mint 2,000 ingyenes SMTP küldés az SMTP szolgáltató partnereinken keresztül
 • SMTP varázsló, amellyel könnyebb a szoftvert beállítani
 • Leiratkoztató link hozzáadása két kattintással, visszapattanó levelek, leiratkozott felhasználók automatikus eltávolítása
 • Facebook és Twitter gombok beillesztése a levelekbe
 • integrálás a Google Analytics-szal (elemzés)
 • szöveg rotálás támogatása
 • spam ellenőrzés SpamAssassin-nal

A jobb márka felismerés céljából célszerű a cég arculatának megfelelő e-mail sablonokat használni, amely tartalmazza a cége logóját, a vállalat színvilágát, és a honlap általános kinézetét. A tervezőink készen állnak arra, hogy elkészítsenek egy professzionális e-mail sablont az Ön számára, hogy ne kelljen aggódnia a dizájn miatt, és hogy az üzenetre tudjon koncentrálni.

Az Atomic Mail Sender egy önállóan futtatható tömeges e-mail, hírlevél küldő szoftver, amire ezen kívül szüksége van, az csupán egy internetes kapcsolat (a levelezőlistán felül). Futtassa, és nyomja meg a Start gombot!