Szüksége van automatikus válaszlevél küldésére? Próbálja ki az Atomic Email Autoresponder!Az Atomic Email Autoresponder (AEA) egy nélkülözhetetlen szoftver az ügyfelekkel/vásárlókkal való hatékony kommunikációhoz.

Az Atomic Email Autoresponder (AEA) felügyelheti a jelentős részét a leendő és meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartásban. Amikor egy új személy egy e-mailt küld, amely megadott mezőt vagy információt tartalmaz, az AEA felismeri az adott információt, és elkezd beszélgetni ezzel a személlyel az Ön által beállított szabályok szerint..

Az Atomic Email Autoresponder az Ön személyi titkára lesz, amelyik sosem fárad el, mindent időben hajt végre, és sosem megy szabadságra. Higgye el - ez biztosítja a sikert!

A másik fontos ok, hogy az automatikus válasz programot használja az, hogy növelje a vásárlók/ügyfelek lojalitását. A legfrissebb felmérések szerint is a meglévő ügyfelek megtartása jóval kisebb költséggel jár, mint újak megnyerése. És ez az, amiben az Atomic Email Autoresponder ismét segítségére lehet. Nem hagyja, hogy az ügyfelei elfeledkezzen Önről. Az Ön által megadott ütemezés szerint emlékeztetőt, speciális ajánlatot, kedvezményt, új termékről szóló tájékoztatót stb. küld az ügyfeleinek.

A legfontosabb érv az AEA használatához

Az Atomic Email Autoresponder korlátlan számú levelet tud kiküldeni egymás után. Egy automatikus sorozat e-mail küldő szoftver nem egy standard válaszlevelet küld egy bejövő levélre, hanem a levelek sorozatát tudja ennek a levélnek a tulajdonosának kiküldeni egyenként, megadott időközönként. Például az elsőt még aznap, a másodikat három nap múlva, majd a harmadikat egy hónap múlva.

Az e-kereskedelem elemzői úgy becslik, hogy három vagy több e-mail üzenet jelentősen megnöveli a leendő ügyfél válaszadási hajlandóságát.

Így azt ajánljuk, hogy használjon egy automatikus sorozat válaszlevelet küldő szoftvert (mint amilyen a mi Atomic Email Autoresponder programunk), hogy elkészítsen három egymás után küldendő levelet. Ez a legjobb középút, hogy az ügyfél ne feledkezzen meg Önről, de ne is zavarja túlságosan.

Kedvezmények

Ha az Atomic Email Autoresponder-t még kedvezőbb áron akarja megvásárolni, látogasson a Kedvezmények és csomagajánlatok részhez.